In Search of the Elite and Elitology - Matonytė, Irma (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2015)
Review: Masiulis, Kęstutis. 1997. Lietuvos elitas. Ekonomines vertybes. Politines orientacijos. Prognozės. Vilnius: Pradai.