Does Lithuanian Society Feel Safe? - Poviliūnas, Arūnas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2004)
Review: Dobryninas, Aleksandras and Gaidys, Vladas. 2004. Ar saugi Lietuvos visuomenė? Vilnius: UAB „Petro ofsetas“.