“Unbroken Thread”: a Look into Pandora’s Box by Nerija Putinaitė - Baločkaitė, Rasa (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2008)
Review: Putinaitė, Nerija. 2007. Nenutrūkusi styga: Prisitaikymas ir pasipriešinimas sovietų Lietuvoje. Vilnius: Aidai.