Trajectories of Lithuanian Identity - Savoniakaitė, Vida (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2010)
Review: Vytis Čiubrinskas, Jolanta Kuznecovienė (eds.). 2008. Lietuviškojo identiteto trajektorijos, Kaunas: Vytauto Didžiojo universitetas.