Non-Pragmatic Lithuanian Masculinities: Practices and Fantasies - Rusinaitė, Viktorija (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2011)
Review: Tereškinas, Artūras. 2011. Vyrų pasaulis: vyrai ir žaizdos vyriškumas Lietuvoje. Vilnius: Baltos lankos.