Šeimų tyrimas žemėlapio metodu: naujas žinojimas ir kokybinio tyrimo kalbėsena - Kanopienė, Vida (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2012)
Knygos recenzija Irena Juozeliūnienė, Laura Kanapienienė 2012 m. Šeimos žemėlapio metodas Mokomoji knyga socialinių mokslų studentams Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 112 p.