Exploring the Nature of Politics - Kazlauskas, Raimondas (Sociologija. Mintis ir veiksmas, 2025)
Book Review: of Alvydas Jokubaitis. 2024. Politinio proto kritika [The Critique of Political Reason]. Vilnius: Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras. p. 176. ISBN 978-5-420-01868-2