Teoriniai ir empiriniai suinteresuotųjų šalių dalyvavimo raiškos miesto prekės ženklo vystymo veiklose aspektai - Bivainienė, Lina; Tamošiūnas, Teodoras (Socialiniai tyrimai, 2019)
Straipsnyje nagrinėjamas suinteresuotųjų šalių dalyvavimas vystant miesto prekės ženklą. Mokslo šaltinių analizės pagrindu apibūdinti suinteresuotųjų šalių ir jų dalyvavimo bei paties miesto prekės ženklo teoriniai kontekstai. Empiriniame tyrime išnagrinėti visi esami Lietuvos 8 miestų prekių ženklų vystymo patvirtinti dokumentai, visų 60 Lietuvos savivaldybių strateginiai plėtros planai, 15 ekspertų interviu rezultatai. Vadovaujantis mokslo šaltinių analize ir empirinio tyrimo rezultatais, identifikuotos pagrindinės suinteresuotosios šalys, dalyvaujančios miesto prekės ženklo vystymo veiklose, išskirti šeši miesto prekės ženklo elementai, apibūdintos šių elementų charakteristikos.