1695 m. Kražių rankraščio chronogramos ir chronostichai - Antanavičius, Darius (Senoji Lietuvos literatūra, 2015)
Straipsnyje pristatomos ir analizuojamos 1695 m. Kražių rankraščio chronogramos ir chronostichai. Buvo rasta iš viso 31 chronograma ir chronostichas. Dauguma jų neatitinka chronogramų sudarymo ir apskaičiavimo principo. Straipsnyje nustatytas teisingas jų datavimas ir skaičiavimo būdas.