Elegia de resurrectione Domini nostri Iesu Christi – Elegija apie mūsų Viešpaties Jėzaus Kristaus prisikėlimą (parengė ir iš lotynų k. vertė Darius Antanavičius) - Antanavičius, Darius (Senoji Lietuvos literatūra, 2018)
-