Refleksje filologa nad edycją spuścizny kaznodziejskiej Konstantego Szyrwida - Sawaniewska - Mochowa, Zofia (Slavistica Vilnensis, 2018)
[статья на польском]Konstantinas Sirvydas, Punktai sakymų nuo Advento iki Gavėnios. Kritinis leidimas. Parengė Virginija Vasiliauskienė ir Kristina Rutkovska ...
Keywords: nėra