Tożsamość na styku kultur / Tapatybė kultūrų sankirtoje. - Ušinskiene, Viktorija (Slavistica Vilnensis, 2012)
РЕЦЕНЗИИ. ОБЗОРЫTożsamość na styku kultur / Tapatybė kultūrų sankirtoje. Mokslinių straipsnių rinkinys. Parengė I. Masojt, H. Sokolovska. Vilnius: Edukologija, 2011, 586 s. ISBN 978-9955-20-693-4.