Reflexions of a philologist about the edition of Konstantinas Sirvydas’ Theological Heritage - Sawaniewska - Mochowa, Zofia (Slavistica Vilnensis, 2018)
[full article in Polish] Konstantinas Sirvydas, Punktai sakymų nuo Advento iki Gavėnios. Kritinis leidimas. Parengė Virginija Vasiliauskienė ir Kristina Rutkovska ...