IV tarptautinė mokslinė praktinė konferencija, skirta Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos 20-mečiui - draugija, Lietuvos operacinės slaugytojų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
IV tarptautinės  mokslinės praktinės konferencijos, skirto Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos 20-mečiui, „Operacinės slaugytojo profesiniai iššūkiai“ programa.