Iškilios mokslininkės profesinis portretas - Gužauskienė, Teresė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Pagerbiant sveikatos priežiūros darbuotojus, Lietuvos medicinos biblioteka neseniai išleido svarbų Lietuvos medikų bendruomenei leidinį „Profesorė habilituota daktarė Danutė Kalibatienė. Bibliografijos rodyklė“ (sudarė Ramutė Stankevičienė).