Pradžia
Numeriai
Einamasis
##navigation.archives##
##common.search##
Skelbimai
##navigation.about##
Apie žurnalą
Žurnalo politika
##common.editorialMasthead##
Paraiškos
Asmens duomenų apsaugos deklaracija
Kontaktai"
Recenzavimas
##navigation.register##
##navigation.login##
en
Sveikos mitybos rekomendacijos, maisto pasirinkimo piramidė
Pradžia
Numeriai
Einamasis
##navigation.archives##
##common.search##
Skelbimai
##navigation.about##
Apie žurnalą
Žurnalo politika
##common.editorialMasthead##
Paraiškos
Asmens duomenų apsaugos deklaracija
Kontaktai"
Recenzavimas
##navigation.register##
##navigation.login##
en
##navigation.register##
##navigation.login##
en
Savišvieta
Rimantas Stukas
Vilniaus universitetas
Publikuota 2020-10-05
PDF
##submission.howToCite##
Stukas, R. (2020) „Sveikos mitybos rekomendacijos, maisto pasirinkimo piramidė“,
Slauga. Mokslas ir praktika
, (2 (266), p. 11–15. Adresas:
https://test.zurnalai.vu.lt/slauga/article/view/20187
(žiūrėta: 26 spalio 2025).
##submission.howToCite.citationFormats##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.acm-sig-proceedings##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.acs-nano##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.apa##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.associacao-brasileira-de-normas-tecnicas##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.chicago-author-date##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.harvard-cite-them-right##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.ieee##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.modern-language-association##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.turabian-fullnote-bibliography##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.style.vancouver##
##submission.howToCite.downloadCitation##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.download.ris##
##plugins.generic.citationStyleLanguage.download.bibtex##
##common.homepageNavigationLabel##
##navigation.breadcrumbSeparator##
Slauga. Mokslas ir praktika
##navigation.breadcrumbSeparator##
Nr. 2 (266) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
##navigation.breadcrumbSeparator##
Sveikos mitybos rekomendacijos, maisto pasirinkimo piramidė
Nr. 2 (266) (2019)
Sveikos mitybos rekomendacijos, maisto pasirinkimo piramidė
Santrauka
Sveikos mitybos rekomendacijos.
PDF
Atsisiuntimai
Nėra atsisiuntimų.
##plugins.generic.recommendByAuthor.heading##
Rimantas Stukas,
Pagrindinės maistinės ir biologiškai aktyvios medžiagos bei jų reikšmė sveikatai
,
Slauga. Mokslas ir praktika: Nr. 3 (267) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
Rimantas Stukas,
Genetiškai modifikuotas maistas. Kaip jį vertinti?
,
Slauga. Mokslas ir praktika: Nr. 6 (270) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
Rimantas Stukas,
Funkcionalusis maistas – puikus pasirinkimas
,
Slauga. Mokslas ir praktika: Nr. 5 (269) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
Rimantas Stukas,
Pagrindinės maistinės ir biologiškai aktyvios medžiagos bei jų reikšmė sveikatai. Tęsinys. Pradžia Nr. 3
,
Slauga. Mokslas ir praktika: Nr. 4 (268) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
Rimantas Stukas,
Ruduo – grybų metas
,
Slauga. Mokslas ir praktika: Nr. 9 (273) (2019): Slauga. Mokslas ir praktika
×
##user.username##
*
##common.required##
##user.password##
*
##common.required##
##user.login.rememberUsernameAndPassword##
##user.login##
##user.login.forgotPassword##
Neturite paskyros?
Registruokites