“HydroClean” is the only dressing that absorbs and cleans wound - HARTMANN WundForum 3/2016, Das neue HydroClean – die einzige Wundauflage, die saugt und spült, The article is based on information in the publication (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Iki šiol nė vienam konservatyviam žaizdų valymo metodui nebuvo naudojami tvarsčiai, kurie vienu metu galėtų atlikti abi užduotis – sugerti ir valyti. Visada buvo taikomos skirtingos medžiagos ir atliekami sudėtingi veiksmai. Su „HydroClean“ visa tai galima pamiršti. Patentuotas „HydroClean“ sugeriamasis ir valomasis veikimo principas užtikrina greitą gilų valomąjį poveikį – vienu veiksmu padeda atsiskirti nekrozinėms masėms ir sumažina bakterijų skaičių.