We invite you to prepare for change - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba (toliau – Akreditavimo tarnyba) kviečia laiku pasirengti pokyčiams, nes sveikatos priežiūros specialistų gretas papildė slaugytojo padėjėjai, ergoterapeuto padėjėjai, kineziterapeuto padėjėjai, medicinos psichologai, medicinos genetikai, medicinos biologai, biomedicinos technologai, radiologijos technologai, dietistai, optometrininkai ir paramedikai. Visų šių specialistų vykdoma praktika priskirtina prie asmens sveikatos priežiūros, todėl specialistams bus būtina įsigyti spaudo numerį, o įstaigai – licenciją.