Pradinių klasių moksleivių nuostatos darbo atžvilgiu lygių tyrimas - Jakimova, I. (Psichologija, 1988)
Straipsnyje, remiantis instrumentine profesinio formavimo koncepcija, pateikiami pradinių klasių moksleivių nuostatos darbo atžvilgiu lygių modeliai, atskleidžiama šių lygių diagnostikos metodika ir ją panaudojant gauti pilotažinio tyrimo rezultatai.
Keywords: pradinių klasių moksleiviai; nuostatos darbo atžvilgiu