Skirtingo tankumo signalinių dirgiklių suvokimo efektyvumas iš įvairaus atstumo - Penkauskas, A. (Psichologija, 1965)
Straipsnyje analizuojamas skirtingo tankumo signalinių dirgiklių suvokimo efektyvumas iš įvairaus atstumo. Tyrimo metu nustatyta, kad įvairaus tankumo signalinių dirgiklių suvokimo optimaliausias atstumas – 2 – 4 metrai.
Keywords: suvokimas; signalinių dirgiklių tankis; suvokimo efektyvumas