Psichologų draugija ir jos įtaka psichologijos raidai Lietuvoje - Lapė, Juvencijus (Psichologija, 1999)
Straipsnis apžvelgia Lietuvos psichologų asociacijos kūrimosi ir vystymosi etapus. Aprašytos veiklos srityse organizuotos konferencijos, dirbtuvės ir kiti renginiai. Pabrėžiama asociacijos įtaka psichologijos vystymuisi Lietuvoje.
Keywords: psichologijos istorija; Psichologų draugija