Procedūrinis teisingumas Lietuvos kriminalinėje justicijoje - Rugevičius, Mindaugas (Psichologija, 2006)
Procedūrinis teisingumas Lietuvos kriminalinėje justicijoje. Recenzija.
Keywords: procedūrinis teisingumas