Informacijos integracijos teorija ir funkcinis matavimas - Martišius, V. (Psichologija, 1982)
Straipsnyje apžvelgiamos Anderson pasiūlytos informacijos integracijos ir funkcinio matavimo teorijos. Nagrinėjamas funkcinio matavimo panaudojimas psichofizikoje, psichologinėje sprendimų priėmimo teorijoje ir raidos psichologijoje. Daroma išvada, kad šis požiūris yra svarbus įvairiose psichologijos srityse.