Informaciia apie ECHA konferenciją - Grabauskaitė, D. (Psichologija, 1993)
Straipsnyje pateikiama informacija apie ECHA konferenciją „Talentingumo problemos besikeičiančioje Europoje", pagrindinės temų kryptys, pranešėjų išdėstyta informacija ir tyrimų duomenys.