Informacija - Jovaiša, L. (Psichologija, 1964)
Skyrelyje pateikiama informacija iš Psichologų draugijos veiklos. Pristatoma Mokyklų tyrimo instituto veikla jo įkūrimo penkmečio proga. Taip pat pateikiamos kitos žinios.