Wechslerio intelekto skalė vaikams – trečiasis leidimas (WISC-III) - pirmasis intelekto testas, standartizuotas Lietuvoje - Gintilienė , Gražina (Psichologija, 2002)
Pateikiama informacija apie Wechslerio intelekto skalę vaikams – trečiąjį leidimą (WISC-III) - tai pirmasis intelekto testas, standartizuotas Lietuvoje.