Funkcinės neorganinės medžiagos - Kareiva, Aivaras; Januškevičius, Justinas; Inkrataitė, Greta (Vilnius University Proceedings, 2022)
-
Keywords: Chemija; nanochemija; neorganinės medžiagos; konferencija