Respublikinės studentų mokslinės konferencijos "Chemija ir cheminė technologija 2019" pranešimų medžiaga - Tumkevičius, Sigitas; Inkrataitė, Greta; Daumantas, Liudas (Vilnius University Proceedings, 2019)
Mokslo komitetas:Prof. A. Beganskienė, VUDoc./Assoc. Prof. J. Dodonova, VUProf. V. Getautis, KTUProf. S. Grigalevičius, KTUDoc./Assoc. Prof. T. Paulauskienė, KUProf. S. Tumkevičius, VUProf. A. Žukauskaitė, KU Organizatoriai:Prof. S. Tumkevičius (pirmininkas), VUG. Inkrataitė (sekretorė), VUDr. R. Vaitkus, VUDr. S. Višniakova, VUI. Gabriūnaitė, VUL. Sinušaitė, VUM. Steponavičiūtė, VUM. Vagner, VUO. Safinas, VU SAL. Daumantas, VU
Keywords: Analizinė ir aplinkos chemija; Biochemija, biotechnologija ir bioinžinerija; Farmacinė chemija ir technologijos; Fizikinė chemija; Funkcinės organinės ir neorganinės medžiagos; Gamybos atliekų utilizacija; Geochemija; Nanomedžiagų chemija ir technologijos; Neorganinė chemija ir technologijos; Naftos chemija ir technologijos; Organinė chemija; Polimerų chemija ir technologijos