XXI-osios Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencijos pranešimų santraukų leidinys - Jakštienė, Rita; Guogaitė, Greta; Mikučionytė, Dovilė (Vilnius University Proceedings, 2024)
Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencija – kasmetinis Vilniaus universiteto Psichologijos instituto doktorantų organizuojamas renginys. Konferencija suteikia galimybę Lietuvos ir užsienio universitetų psichologijos studentams ir jauniesiems mokslininkams pristatyti savo mokslinius tyrimus ir atradimus. Šių metų konferencija buvo skirta tirti iššūkius ir galimybes, su kuriais susiduria mūsų laikų žmonės.