Nanostructured Bioceramic Materials 2020 - Kareiva, Aivaras; Inkrataitė, Greta; Daumantas, Liudas (Vilnius University Proceedings, 2020)
Konferencija „Nanostruktūrintos biokeraminės medžiagos“ skirta apžvelgti bei pasidalinti informacija apie naujausius pasaulinius mokslo pasiekimus biokeraminių nanomedžiagų kūrimo ir taikymo srityje. Renginio metu chemikai, fizikai, technologai, medikai ir implantologai galės susipažinti su biokeraminių nanomedžiagų sintezės metodais, savitomis savybėmis bei su biokeraminių medžiagų taikymais implantologijoje.