ONTOLOGIJOS PROBLEMOS, APORIJOS, KRIZĖS, AKLAVIETĖS - Gutauskas, Mintautas (Problemos, 2017)
Tomas Sodeika, Rita Šerpytytė, Danutė Bacevičiūtė.Ontologijos transformacijos: medijos, nihilizmas, etika. Vilnius:Vilniaus universiteto leidykla. 2015. 272 p. ISBN 978-609-459-609-4