Olympica - Descartes, René (Problemos, 2016)
(fragmentai, pateikti Adrieno Baillet La Vie de Monsieur Des-Cartes)Versta iš: Adrien Bailet, La vie de monsieur Descartes,vol. 1, Paris: Chez D. Horthemels, 1691, pp. 80–86, 120.Iš prancūzų kalbos vertė Daina Habdankaitė, Viktoras Bachmetjevas, Paulius Garbačiauskas ir Jonas Skarulskis