Filosofija Lietuvoje ir Lietuvos filosofija - Jakimauskienė, Daiva (Problemos, 2004)
2003-ųjų spalio 16 d. Kultūros, filosofijos ir meno institute įvyko mokslinė konferencija „Filosofija Lietuvoje ir Lietuvos filosofija". Lietuvos filosofijos tyrimai -viena iš prioritetinių instituto veiklos sričių, todėl konferencijos problematikos aktualumas neabejotinas.
Keywords: konferencija; Lietuvos filosofija; LKFMI