Dvi Narcizo interpretacijos: etika ir poetika psichoanalitiniame kontekste - Jekentaitė, Leonarda (Problemos, 2002)
Straipsnyje atkreipiamas dėmesys į etinių ir estetinių idėjų kolizijas XX a. pabaigos psichoanalizės modifikacijose.
Keywords: psichoanalizė; J. Lacanas; H. Marcuse; etika; estetika