Ar gyvenimo forma parodo pasaulį, kuriame gyvename? - Lomanienė, Nijolė (Problemos, 2001)
Rasos Davidavičienės disertacijos gynimas
Keywords: disertacijos gynimas; Rasa Davidavičienė; Romanas Plečkaitis