Vokiečių kalba kaip filosofijos kalba - Kemmerling, Andreas (Problemos, 2001)
Kemmerling, A. Deutsch als Sprache der Philosophie: Wieweit ist das in Gegenwart und Zukunft noch moglich? // Sprache in Not? Zur Lage des heutigen Deutsch. Herausgegeben und eingeleitet von Christian Meier. Gottingen: Wallstein Verlag, 1999. S. 65-76. Iš vokiečių k. vertė VU Užsienio kalbų instituto FBMM vokiečių k. katedros docentė Danutė Kalendienė.
Keywords: Vertimas