Rizominiai Deleuze’o daugialypumų kontekstai - Alijauskaitė, Agnė (Problemos, 2016)
Intensyvumai ir tėkmės: Gilles’io Deleuze’o filosofija šiuolaikinio meno ir politikos kontekste: straipsnių rinkinys / sud. Audronė Žukauskaitė. Autoriai: Nerijus Milerius, Agnė Kulbytė, Asta Pakarklytė, Kasparas Pocius, Nicholas Thoburn, Stephen Zepke, Renata Šukaitytė, Audronė Žukauskaitė. Vilnius: Lietuvos kultūros tyrimų institutas, 2011. 288 p. ISBN 978-9955-868-41-5