Liberalios tironijos gniaužtai - Stoškus, Mindaugas (Problemos, 2016)
Algirdas Degutis. Kaip galima liberalizmo tironija: teminis straipsnių rinkinys. Vilnius: Naujoji Romuva, 2014. 240 p. ISBN 978-609-8035-30-8