Rinktiniai gnominiai fragmentai - Πίνδαρος, Pindaras (Problemos, 2016)
Graikiškas tekstas parengtas pagal:Pindar, Vol. 1: Olympian Odes, Pythian Odes (Loeb Classical Library 56); Vol. 2: Nemean Odes, Isthmian Odes, Fragments (Loeb Classical Library 485), edited and translated by William H. Race, Cambridge, MA, London: Harvard University Press, 1997.Iš sen. graikų kalbos vertė filosofinio teksto vertimo seminaro dalyviai:Vytautas Ališauskas, Viktoras Bachmetjevas, Paulius Garbačiauskas,Elzė Sigutė Mikalonytė, Jonas Skarulskis, Julita Slipkauskaitė,Gendvilė Svirskaitė ir Gintarė VaičiulytėMokslinis redaktorius Paulius Garbačiauskas