Naujos disertacijos - Pivorius, Vytautas; Krakauskas, Edmundas; Dabkus, R. (Problemos, 1977)
1977 m. spalio 11 d. Vilniaus universitete Leonarda Jekentaitė apgynė filosofijos kandidato disertaciją „Žmogaus koncepcija amerikiečių neofroidizme“. Mokslinis vadovas – doc. J. Repšys, oficialieji oponentai: dr. J. Minkevičius ir doc. J. Mureika.1976 m. gruodžio 14 d. Vilniaus universitete Danutė Kapačiauskienė apgynė filosofijos kandidato disertaciją „Moralumo kriterijaus problema ir metodologiniai jos mokslinio sprendimo pagrindai“. Mokslinis vadovas – prof. E. Meškauskas, oficialieji oponentai: prof. R. Plečkaitis ir doc. B.Kuzmickas. 1977 m. spalio 11 d. Vilniaus universitete Balys Luneckas apgynė filosofijos kandidato disertaciją „Socialinės pažangos mokslinio aiškinimo teorinės prielaidos ikimarksistinėje filosofijoje“. Mokslinis vadovas – doc. J. Repšys, oficialieji oponentai: prof. G. Zimanas ir doc. B. Kuzmickas.
Keywords: Leonarda Jekentaitė; Danutė Kapačiauskienė; Balys Luneckas; Jonas Repšys; Bronislavas Kuzmickas