Diskusijų klube - įdomu! - Vaitkus, E. (Problemos, 1968)
Aptariama Lietuvos TSR „Žinijos“ draugijos Filosofijos ir ateizmo mokslinės metodinės tarybos įsteigto Diskusijų klubo veikla. Filosofų įsitraukimas į klubo veiklą žymiai praplėtė jo problematiką. Pastebimai išaugo klubo lankytojų skaičius. Susidarė organizacinis diskusijų klubo branduolys: K. Rickevičiūtė, B. Genzelis, J. Lazauskas, A. Poška, E. Vaitkus.
Keywords: „Žinijos“ draugija; Diskusijų klubas; Kristina Rickevičiūtė; Bronislovas Genzelis; Adolfas Poška