FILOSOFINĖ HERMENEUTIKA KAIP TIKROVĖS BALSO AIDAS - Klibavičius, Darius (Problemos, 2006)
M. Paulikaitė-GricienėTikrovės balso besiklausant: patirties mąstymasH.G. Gadamerio filosofinėje hermeneutikoje [monografija].Kaunas: Technologija, 2005. 180 p. [2]. ISBN 9955-09-938-0