Filosofinė propagandos analizė - Kirtiklis, Kęstas (Problemos, 2014)
Knygos recenzija.Gintautas Mažeikis. Propaganda ir simbolinis mąstymas. Kaunas: Vytauto Didžiojo universiteto leidykla, 2010. 480 p. ISBN 978-9955-12-575-4.
Keywords: recenzija