Įsivaizduojamybės teritorijos - Saldukaitytė, Jolanta (Problemos, 2014)
Knygos recenzija.Kristupas Sabolius. Įsivaizduojamybė. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2013. 263 p. ISBN 978-609-459-246-1.
Keywords: recenzija