Disertacija apie Aristotelio filosofijos svarbą Heideggerio mąstyme - Mickevičius, Tomas Nemunas (Problemos, 2014)
Nerijaus Stasiulio disertacijos gynimas.
Keywords: Nerijus Stasiulis; disertacijos gynimas