ESTIJOS, LATVIJOS, LIETUVOS FILOSOFŲ IR ISTORIKŲ BENDRADARBIAVIMO VAISIUS: ACTA BALTICA HISTORIAE ET PHILOSOPHIAE SCIENTIARUM - Krikštopaitis, Juozas A.; Railienė, Birutė (Problemos, 2014)
Result of the Cooperation between Estonian, Latvian and Lithuanian Philosophers and Historians: Acta Baltica Historiae et Philosophiae ScientiarumJuozas A. Krikštopaitis, Birutė Railienė>