ŽAIDIMAS REDUKTYVIZMO IR ANTIREDUKTYVIZMO KAROLIUKAIS TARPTAUTINĖJE LYGOJE - Radavičius, Rytis (Problemos, 2007)
Reductivism–Antireductivism: a Glass Bead Game in the International LeagueRytis Radavičius sp;