NEMO INTRAT IN CAELUM NISI PER PHILOSOPHIAM - Šaulauskas, Marius P.; Kubilius, Mindaugas (Problemos, 2010)
Kolegas kalbino ir tekstą užrašė Mindaugas KubiliusNemo intrat in caelum nisi per philosophiamMarius P. Šaulauskas, Mindaugas Kubilius ;