NUODUGNŪS IR ORIGINALŪS LEVINAS TYRINĖJIMAI - Bertman, Batsheva (Problemos, 2016)
Emmanuel Levinas: A Radical Thinker in the Time of Crisis, Edited by Rita Šerpytytė. Vilnius: Vilnius University Publishing House, 2015. 214 p. ISBN 978-609-459-671-1