Žmogiškumo tąsa – ideologija ar humanitarinių ir socialinių mokslų plėtra? - Bielskis, Andrius (Problemos, 2016)
Gregory Sandstrom. Human Extension: An Alternative to Evolutionism, Creationism and Intelligent Design. Basingstoke: Palgrave Macmillan, 2014. – 97 p. ISBN 978-113-746-488-0